İle Meriç Gündüz 7 Şubat 2024 Besinler, Tarifler 300g yulaf ezmesi 125 g çiğ kuruyemiş (badem/fındık) 2 yemek kaşığı keten tohumu 125g ceviz- fındık 125g kuru meyve 100g kabak çekirdeği 125ml hindistan cevizi yağı 125ml elma suyu konsantresi veya hurma konsantresi 125g fındık ezmesi Hazırlanışı: Kurumeyve ve kuruyemişler doğranır Hindistan cevizi yağı eritilir Tüm malzemeler karıştırılır 160 dereceli önceden ısıtılmış fırında 10 dk da bir karıştırılarak pişirilir. Soğuduktan sonra kavanozlarda saklanabilir Görüntülenme: 229 granolahigh proteinsağlıksağlıklı tariflerveganyüksek protein Paylaşmak Vegan İncirli Tarçınlı Kurabiye Glutensiz Kinoa Pizza