İle Meriç Gündüz 7 Şubat 2024 Besinler, Tarifler 2 adet orta boy kabak 1 su bardağı yulaf/nohut/tam buğday unu 1 çay bardağı tahin/ fıstık ezmesi 1 çay kaşığı kabartma tozu 1/2 çay bardağı damla çikolata 1/2 çay bardağı kakao 2 adet olgun muz Ceviz/badem/fındık 😋Yapımı: Kabaklar rendelenir ve suları iyice sıkılır Muzlar ezilir ve tahin ile karıştırılır pürüzsüz kıvama getirilir Sıvı malzemeleri bir kapta kuru malzemeleri bir kapta karıştırıp sonrasında tek bir kapta birleştiriyoruz. Fırın kabımızı yağlayıp 180 derecede 15-20 dakika pişiriyoruz Görüntülenme: 712 diyet browniekabak brownie tarifisağlıksağlıklı tariflertarifveganvegan brownie Paylaşmak FODMAP Diyeti Vegan İncirli Tarçınlı Kurabiye